Det arrangeres motorsykkelshow flere steder i landet, de aller fleste av dem arrangeres om sommeren. Showene kan arrangeres i forbindelse med messer eller andre arrangementer, og ofte arrangeres både bilshow og motorsykkelshow samtidig. Motorsykkelshow kan være både store og små, og det er lurt å følge med i lokalaviser for å holde seg oppdatert om show som holdes i nærheten av der man bor.

Motorsykkelshow arrangeres også i andre land, og det kan være morsomt å dra på et stort show i utlandet. Disse showene er ofte bedre og mer varierte enn de norske showene, og man kan kombinere familieferien eller gutteturen med et besøk på et slikt show. De største showene varer i flere dager, og viser fram det aller nyeste av motorsykler og utstyr. Showene kan vise fram syklene bare i utstillingshaller, men som regel blir noen av syklene også vist i praksis, enten i et oppvisningsshow eller i en konkurranse. Noen ganger arrangerer også MC-klubber sine egne motorsykkelshow. Norges Motorsportforbund har som regel en oversikt over kommende show og konkurranser, men det er ikke alle show som blir listet opp der.

Motorsykkelshowene i Norge arrangeres over hele landet. Oslo Motor Show er et av de største motorarrangementene i landet, og trekker mer enn 30 000 besøkende.